Supportavtal (frivilligt)

När du köper ett grundpaket från oss så får du alltid gratis hjälp med att ställa in systemet så det passar dig på bästa sätt. 60 dagars fri support och "kom igång hjälp" ingår i priset.
Något tvingande supportavtal finns inte, men om du själv känner att du vill ha tillgång till vår support en längre tid så har vi ett förmånligt frivilligt supportavtal som kan tecknas. Med Exakt Tids inbyggda fjärrhjälp kan vi erbjuda er snabb & effektiv support.

Så här går det till:

När ni behöver vägledning klickar ni på "Online Hjälp" i Exakt Tid programmet samtidigt som ni ringer till oss. Vi kan då logga in via ert Exakt Tid program och styra muspekaren på er skärm samtidigt som vi diskuterar ert problem. Ni kan enkelt följa med på skärmen och se vad vi gör samtidigt som vi förklarar.

Hjälp direkt när det behövs

Vi kan på det här sättet hjälpa er lika effektivt som om vi hade varit på plats hos er. Fördelen med den här metoden är att vi kan hjälpa er i samma stund som problemet uppstår så att ni inte behöver vänta tills en supporttekniker finns tillgänglig i ert område.

Prisvärt

Exakt Tid frivilliga supportavtal tecknas årsvis och kostar 190:- / månad. Tillägg görs för extra terminaler med 50:- / månad och 75:- / månad för fleranvändarsystem.


Support snabbt och smidigt via fjärrhjälp

Tillbaka